В Насіннєвій асоціації України змінився склад правління

У «Насіннєвій асоціаціії України» змінилися керівники правління.

Про це повідомила пресслужба асоціації.

Головою Правління НАУ став Сергій Косолап, директор відділу маркетингу розвитку насіння Syngenta.

Голова правління НАУ Сергій Косолап

Заступником Голови Правління був призначений Олександр Яцик, керівник відділу насіння BASF Agricultural Solutions.

Заступник Голови Правління НАУ Олександр Яцик

«Ми, як Насіннєва асоціація України, надалі будемо прикладати всіх можливих зусиль для росту і розвитку насіннєвої галузі України, впроваджуючи світовий досвід, знання та технології через членів асоціації, які є представниками провідних насіннєвих компаній світу. Ми чітко розуміємо роль асоціації та забезпечуємо високий рівень комунікації між усіма учасниками ринку та державними органами. Будемо намагатися сприяти розвитку в Україні прозорої та відкритої конкуренції за найвищими світовими стандартами», — розповів Сергій Косолап.

Також до 30 червня 2024 року Заступником Голови Правління НАУ буде Олександр Яцик.

Читайте також: Аграрні призначення 2023: Липень-серпень

«Співпраця та підтримка між ключовими насіннєвими компаніями – це те, чого потребують українські фермери сьогодні.  Ми маємо бути згуртовані та разом йти до спільної мети — розвитку нашої галузі, впровадження високопродуктивних сортів та гібридів для отримання стабільно високих результатів та перемоги України у цілому. На сьогодні НАУ займає провідну позицію як в адаптації Європейського законодавства в українських реаліях, так і є ініціатором багатьох інших проєктів. Тому усі наступні кроки Асоціації сприятимуть позитивним змінам у насіннєвій сфері», — заявив Олександр Яцик. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus