Ощадбанк реструктуризував на 6 років кредит НІБУЛОНу

Ощадбанк та «НІБУЛОН» підписали 6-річні угоди щодо реструктуризації кредитного портфелю компанії. 

Про це повідомили в пресслужбі агрохолдингу.

Угоди передбачають реструктуризацію кредитних лімітів, що компанія отримала в Ощадбанку для поповнення обігових коштів.

«НІБУЛОН» є нашим клієнтом вже понад 6 років не тільки в кредитуванні, але й по інших банківських послугах. На початку повномасштабної війни ми підтримали наших партнерів і профінансували «НІБУЛОН» на 240 млн грн, зокрема — для проведення весняної посівної кампанії. Ми цінуємо великий внесок, що компанія робить у забезпечення продовольчої безпеки країни, і мужність керівництва і колективу компанії у її відновленні після руйнувань, заподіяних російською воєнною агресією. Але спільне долання криз лише посилює партнерство», — сказав Юрій Каціон, заступник голови правління Ощадбанку, відповідальний за корпоративний бізнес.

Читайте також: ОТП Банк продовжив термін повернення кредиту для НІБУЛОНу

«Ми надзвичайно високо цінуємо підтримку державного АТ «Ощадбанк», який одним із перших підтримав компанію під час війни. Рішення про реструктуризацію фінансових зобов’язань «НІБУЛОНу» — це вияв партнерства, спрямованого на захист економічних інтересів України, адже саме державні банки мають допомогти українському бізнесу відновити економіку. АТ «Ощадбанк» послідовно втілює програми інвестування, що у випадку «НІБУЛОНу» дає компанії змогу продовжувати операційну діяльність, поєднуючи українських агровиробників із глобальним ринком, та годувати світ. Дякуємо за довіру та державницьку позицію!» — заявив Андрій Вадатурський, генеральний директор «НІБУЛОНу».

Нагадаємо, у першому кварталі 2023/24 МР «НІБУЛОН» відвантажив на експорт 596 тис. т агропродукції. Частка компанії у експорті Дунайськими портами склала 10%.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus