НІБУЛОН експортував 600 тис. т агропродукції у першому кварталі 2023/24 МР

Відвантаження зерна на терміналі «НІБУЛОН» в Ізмаїлі
Відвантаження зерна на терміналі «НІБУЛОН» в Ізмаїлі. Жовтень 2023 року
Джерело фото: «НІБУЛОН»

У першому кварталі 2023/24 МР «НІБУЛОН» відвантажив на експорт 596 тис. т агропродукції. Частка компанії у експорті Дунайськими портами склала 10%, повідомила пресслужба «НІБУЛОН».

У липні-вересні, напрям торгівлі забезпечив стабільну роботу елеваторної системи для розміщення та збереження нового врожаю українських зернових та олійних. Компанія впровадила систему електронного документообігу для покращення взаємодії з постачальниками, а також покращила аналітичну функцію та управління ризиками на базі цифрових рішень.

Показники діяльності «НІБУЛОН» у І кв. 2023/24 МР

«Ми працюємо в надзвичайно складних умовах постійних обстрілів портової інфраструктури, — коментує Володимир Славінський, директор з торгівлі «НІБУЛОНу». — Захист людей у цих регіонах — наш пріоритет. Для цього були побудовані сучасні бомбосховища, зручні та надійні, у яких співробітники можуть перебувати в моменти небезпеки».

У планах напряму подальша цифровізація, розширення бази постачальників та розширення географії експорту, підсумували у компанії.

Нагадаємо, що директор із взаємодії з органами влади «НІБУЛОН» Михайло Різак запропонував збільшити кількість флоту на Дунаї шляхом евакуації суден з порту Миколаєва.

Виконано за допомогоюDisqus