NEXAT та EW Group обʼєднаються напередодні виставки Agritechnica 2023

NEXAT та міжнародна сімейна холдингова компанія EW Group оголошують про стратегічну співпрацю напередодні виставки Agritechnica 2023.

Про це Traktorist.ua повідомили в пресслужбі компанії NEXAT.

Зазначається, що з цією довгостроковою перспективою NEXAT і надалі розширюватиме свою спрямованість до сталих, інноваційних та ефективних сільськогосподарських технологій. З EW Group об’єднуються ноу-хау, інноваційна сила та фінансова потужність і створюється орієнтований на майбутнє альянс для вирішення завдань сталого сільського господарства.

Читайте також: NEXAT почав розробку нового культиватора

«Ми дуже раді, що переконали дуже сильного інвестора в EW Group. Об’єднання зусиль із довгостроковою сімейною групою з видатним досвідом розвитку провідних світових інноваційних компаній є чудовою новиною для наших клієнтів, партнерів і співробітників. Партнерство зміцнює наші довгострокові можливості розвитку», — зазначив керівник NEXAT Клеменс Калверкамп.

Компанія EW Group отримає міноритарну частку в рамках угоди, додаткові фінансові деталі не розголошуються.

Нагадаємо, агрокомпанія «Кищенці», що на Черкащині, вперше в Україні збирала ранні зернові серійним колісним системним трактором NEXAT, який оснащений системою NexCo.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus