Egritech представив на Agritechnica 2023 бункер-перевантажувач для європейського ринку

Український виробник сільгосптехніки Egritech представив на міжнародній виставці сільгосптехніки Agritechnica 2023 бункер-перевантажувач БНП-30 ЄС для європейського ринку.

Про це повідомляють кореспонденти Latifundist.com.

«На стенді присутній наш виріб для європейського ринку. Ми зробили по всіх сертифікованих вимогах бункер-перевантажувач для європейського ринку. Він трохи відрізняється від українського більш специфічними вимогами стосовно дорожнього руху, безпеки та інших напрямків», — розповів провідний конструктор Еgritech Руслан Івчик. 

Бункер-перевантажувач БНП-30 має в стандартній комплектації нахил вивантажувальної системи. За словами Руслана Івчика, ця модель має різні модифікації, підвіски та опції під конкретні потреби фермера.

Читайте також: Відновили виробництво сільгосптехніки за 4 місяці на другому кінці країни. Репортаж з нового заводу Egritech

Нагадаємо, Україна представляє павільйон з сільгосптехнікою на Agritechnica 2023. В українському павільйоні акцент буде зроблений на рішеннях для обробітку ґрунту, зберіганні зерна та логістиці. Тут буде представлено 16 компаній.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus