Провідні бізнес-лідери поділяться досвідом виходу на міжнародні ринки на BUSINESS UPGRADE 2.0

У Києві 15 листопада стартує BUSINESS UPGRADE 2.0 — форум присвячений розвитку українського підприємництва в Україні та країнах Європи. Він стане ефективною можливістю для учасників познайомитись з практичним досвідом компаній та підприємців у подоланні нетривіальних викликів цього року.

Провідні бізнес-лідери, підприємці та експортери поділяться своїми реалізованими кейсами, досвідом виходу на міжнародні ринки, а також розкриють власні варіанти здолання перешкод, з якими довелося зіткнутись.

Аудиторія та гості конференції:

  • Власники та керівники бізнесу, які зацікавлені в розширенні своєї діяльності на міжнародні ринки, а також в можливостях фінансування, включаючи кредити, гранти та інвестиції,
  • Підприємці, які прагнуть розпочати власний бізнес або розширити існуючий бізнес на нові ринки,
  • Експортери, які хочуть дізнатися про останні тенденції та можливості на міжнародних ринках і поділитися власними кейсами,
  • Інвестори, які зацікавлені у фінансуванні перспективних стартапів та вже існуючих бізнесів,
  • Урядовці та політики, які відповідають за розвиток торгівлі та інвестиційних відносин між Україною та іншими країнами і хочуть дізнатися про останні стратегії та ініціативи у цій сфері,
  • Професіонали індустрій, які хочуть дізнатися про останні тенденції та можливості на світовому ринку, а також про інструменти успішної конкуренції у своїх нішах.

Серед спікерів на BUSINESS UPGRADE 2.0 будуть присутні:

  1. Володимир Щелкунов — президент International Chamber of Commerce (ICC Ukraine), член Світової Ради МТП, член Урядового комітету КМУ. Доктор економічних наук, професор, академік Української Академії Наук.
  2. Дар'я Дідковська — співвласниця та СЕО агробренду АПК-Ресурс, який є постачальником та експортером зернових культур та продуктів їх переробки, а також є засновницею Ukrainian-European Business Hub.
  3. Борис Шестопалов — український підприємець у сфері агріфуд, ідеолог екосистеми VOLIA, співзасновник компанії з управління індустріальними та технопарками Uparks, акціонер компаній HD-group та GFSGROUP.
  4. Олег Клименко — організатор і президент головного комунікаційного майданчика елеваторної галузі — Асоціації елеваторів України і керуючий партнер «ПроАгро Груп».
  5. Георгій Гелетуха — голова правління Громадської спілки «Біоенергетична асоціація України», член Правління Європейської біоенергетичної асоціації.
  6. Родіон Рибчинський — голова правління галузевого об'єднання Укрхарчопром, директор організації Громадська Спілка «Борошномели України».

Більше деталей та реєстрація — за посиланням.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus