Український виробник навісного обладнання планує вийти на ринок Східної Європи

Компанія A.TOM — український виробник навісного обладнання — планує вийти на ринок Східної Європи.

Про це в коментарі Traktorist.ua під час міжнародної виставки сільгосптехніки Agritechnica 2023 повідомив керівник відділу продажу та оренди техніки для переробки сільськогосподарських відходів A.TOM Ян Бондаренко.

«Перед Agritechnica ми попередньо домовились з кількома десятками потенційних дилерів саме в Західній Європі. У нас є дилери в Молдові, в Казахстані, в Грузії та Литві, але на виставці вже були предметні перемовини з бельгійською та голландською компаніями щодо дилерства», — розповідає Ян Бондаренко.

На виставці A.TOM презентувала новинку — наповнювач біг-бегів з ваговою системою, яка зараз є бестселером компанії й має великий попит. Також презентовано відвал для силосу, яким можна вантажити зерно, захват для колод і 1,3-кубовий ківш-захват для компосту, який має особливість — при знятті бокових стінок трансформується і може використовуватись для навантаження, наприклад, лісу.

Читайте також: На Agritechnica 2023 оголосили переможців в номінації Трактор року 2024

«На нашому стенді найбільше цікавляться наповнювачем біг-бегів, бо ним зручно набирати зерно і він має вагову систему, що дозволяє точно його використовувати. Також цікавляться захватом для компосту, відвалом, бо бачать, що це якісні вироби. Аграрії розуміють, що, наприклад, Німеччина — це якість, Америка — це якість, а тепер бачать, що й Україна — це також якість. Просто при виробництві потрібно вибирати правильні матеріали, підходити до всього кваліфіковано, працювати з надійними постачальниками якісних комплектуючих», — додав Бондаренко.

Нагадаємо, український виробник сільгосптехніки Egritech представив на міжнародній виставці сільгосптехніки Agritechnica 2023 бункер-перевантажувач БНП-30 ЄС для європейського ринку.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus