ЗЕРНО І ПЕРЕРОБКА: 180 представників агробізнесу зберуться, щоб обговорити поточні та післявоєнні перспективи галузі

Більше 180 представників зернового, зернопереробного та суміжних бізнесів долучаються до всеукраїнської фахової конференції ЗЕРНО І ПЕРЕРОБКА: РОЗВИТОК ПОПРИ ВІЙНУ, яка 23-24 листопада відбудеться в місті Рівне.

Ре-старт та розширення чорноморського зернового шляху відбувається за нових умов. Якщо до війни повна оплата при поставці зерна на СРТ відбувалась опісля замитнення судна у порту, то за наявними контрактами експортерам пропонують розрахунок лише опісля виходу судна за межі Чорного моря.

«Тож, тепер виробник-експортер, яких більшість серед вкрифікованих експортерів, мають прийняти на себе ризики втрат цього зерна за межами стандартних умов Incoterms», — коментує спікер конференції та засновник Trend&Hedge Club Катерина Конащук.

Читайте також: В Україні найближчими роками планують побудувати 10 заводів з глибокої переробки

Програма дводенного заходу включає найбільш актуальні та важливі для сьогодення теми, які будуть обговорені в ході глобальних та вузькопрофільних сесій, панельних дискусій:

  1. Виробництво зерна. Що вирощувати і куди то все збувати?
  2. Переробка зерна. Кому вона потрібна і в яку переробку краще рухатися?
  3. Торгівля зерном та зернопродуктами. Хто чекає на українську продукцію та скільки готовий за неї платити?
  4. Логістика зерна. Як ефективно побудувати зараз і щоб прибутково після війни? 
  5. Технології. Які інноваційні технології та обладнання допоможуть зробити агробізнес прибутковішим?
  6. Інвестиції. Де сьогодні шукати підтримки українським агровиробникам?

Доповіді з актуальною аналітикою, презентації прогнозів, В2В зустрічі, відвідування сучасного виробництва — все це в ході дводенної конференції ЗЕРНО І ПЕРЕРОБКА: РОЗВИТОК ПОПРИ ВІЙНУ.

Деталі та реєстрація: https://zernoipererobka.com.ua.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus