Виробник добрив КВАДРАТ розширює свою присутність в країнах ЄС

Українська компанія «КВАДРАТ», яка займається розробкою та виробництвом високоефективних добрив, почала працювати на ринку Румунії. Нещодавно компанія відправила першу вантажівку зі своєю продукцією.

Про це в інтервʼю Latifundist.com розповів співвласник і керівник компанії Анатолій Чернявський.

«Взагалі ж на закордонних ринках роботу вибудовуємо за тією ж моделлю, що і в Україні. Тобто це робота через дистриб’юторів», — каже Чернявський.

Він зауважив, що займатися бізнесом в Європі складніше, ніж в Україні, оскільки там дуже висока конкуренція і менший заробіток. Але з іншого боку — абсолютно прозорі умови.

«Фактично, окрім конкурентного, ти більш ніякого впливу не відчуваєш. Тому, якщо в тебе якісна продукція і складається гарна математика — питань немає. У Європі можна працювати», — зазначив Чернявський.

В компанії очікують, що обсяги виробництва добрив в цьому сезоні вдасться наростити, оскільки аграрії, які в 2022 році були вимушенені йти в більш дешевий сегмент, зрозуміли, що насправді нічого не зекономили. Сьогодні вони знову готові платити за якість добрив і головне — за результат їхнього використання, наголосив Чернявський.

Нагадаємо, у 2023 році компанія «КВАДРАТ» відкрила новий завод, на якому вироблятиме преміальні рідкі стартові добрива Квантум Діафан ACTion та лінійку добрив для позакореневого живлення TM Quantum.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus