Group DF Фірташа у 2023 сплатив понад 3,25 млрд грн податків

Компанії, які входять до структури Group DF Дмитра Фірташа за підсумками 2023 року сумарно сплатили до державного бюджету понад 3,25 млрд грн податків.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Так, компанії Group DF сплатили: 

  • 1,46 млрд грн — податку на додану вартість (ПДВ),
  • 584,3 млн грн — єдиного соціального внеску (ЄСВ),
  • 596,6 млн грн — податку на доходи фізичних осіб (ПДФО),
  • 259,9 млн грн — податку на прибуток.

Такими є результати аудиторської перевірки підприємств групи за підсумками 2023 року. Більшість податків було сплачено профільними бізнесами — азотним, газовим, логістичним, титановим, портовим, зерноторговим і медійним.

«Ключовими завданнями для наших бізнесів у 2023 році стали збереження стійкості та адаптація для більш ефективної роботи в умовах воєнного часу. Попри безпрецедентні виклики, з якими продовжують стикатися наші підприємства, ми відповідаємо за результати своєї діяльності перед стейкхолдерами, чітко виконуючи свої зобов'язання перед державою, персоналом та партнерами. У воєнний час наш бізнес забезпечив зростання податкових відрахувань, а у регіонах присутності ми — серед найбільших платників податків. Наші підприємства не обмежилися виключно сплатою податків — соцпідтримка українців, що постраждали від війни, залишається серед наших базових пріоритетів», — зазначив керівник департаменту корпоративних комунікацій Group DF Олег Арестархов.

Читайте також: ТОП-10 платників податків серед агрокомпаній у 2023 році — інфографіка

Як повідомили в компанії, сукупна допомога бізнесів Group DF Україні та українцям у 2023 році склала 933,8 млн гривень. У регіонах присутності підприємства групи продовжують фінансувати соціальні та гуманітарні проєкти з підтримки українців. Йдеться про проєкти відновлення інфраструктури міст, допомоги медикам та забезпечення населення чистою водою. 

Нагадаємо, обсяг виробництва мінеральних добрив заводів азотного холдингу OSTCHEM, що входить до Group DF Дмитра Фірташа у 2023 році зріс на 19,5% та склав 2,1 млн т.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus