Novaagro отримав 100 млн грн фінансування на збільшення обсягів переробки на Харківщині

Агрохолдинг Novaagro отримав від «ПриватБанку» фінансування у розмірі 100 млн грн на збільшення обсягів переробки агропродукції. 

Про це повідомила пресслужба компанії.

Novaagro планує вже цього року суттєво збільшити виробництво та експорт рослинної олії шляхом закупівлі та переробки місцевої сировини. 

Це допоможе фінансово підтримати аграріїв регіону, які матимуть гарантований ринок збуту продукції. Виробництво соняшникової олії та шроту компанії організовано на базі 2-х олійно-екстракційних заводів поблизу Харкова.

Читайте також: АМКУ надав Novaagro дозвіл на купівлю Agrogeneration

«Ще в травні 2022 року ми консолідували команду та виконали запуск олійно-екстракційного заводу, а деякі наші елеватори продовжували надавати послуги агровиробникам взагалі без зупинки не зважаючи на обставини. Багато переробних виробництв регіону так і не відкрилися, що формує проблему збуту агропродукції для місцевих фермерів», — розповів директор з розвитку групи компаній Novaagro Володимир Красовський.

Він додав, що надання фінансування — це знаковий для Харківщини проєкт, оскільки це своєчасна і необхідна підтримка відновлення бізнесу в регіонах, що найбільше постраждали від наслідків війни.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus