Компанія Суффле Агро Україна розширила програму підтримки Разом

«Суффле Агро Україна» розширює програму підтримки «Разом», якою можуть скористатися фермери з усієї України. З 19 лютого в рамках цієї програми аграрії можуть придбати гербіцидні продукти.

Про це розповів керівник Центрального регіону «Суффле Агро Україна» Орест Брилінський, пише SuperAgronom.com.

Станом на 20 лютого програмою вже скористались 697 господарств із різних регіонів України.

 Ми постійно знаходимось на зв’язку з фермерами і бачимо, що відбувається на західних кордонах, які проблеми з логістикою та на скільки вцілому складна ситуація із реалізацією та експортом с/г продукції. Зернова група для більшості виробників цього року взагалі нерентабельна. Відповідно прогнозується зменшення посівів кукурудзи, яка є однієї з ключових наших культур. У зв’язку з цим, компанія прийняла важливе рішення розширити допомогу нашим аграріям також і на гербіцидний захист кукурудзи. Програма, як і раніше, доступна для с/г виробників з усіх куточків нашої країни», — сказав Брилінський.

Тож із 19 лютого вітчизняні виробники мають можливість захистити майбутні посіви кукурудзи від бур’янів за допомогою якісних гербіцидів на основі найпоширеніших діючих речовин за 2,95 $/га.

За словами Брилінського, програма стосується продуктів з діючими речовинами нікосульфурон та дикамба, що мають широкий спектр дії та дозволяють використовувати низьку норму витрати.

Читайте також: Суффле Агро Україна запускає соціальну програму підтримки для аграріїв: умови участі

Програма по гербіцидах триватиме до 31 березня і компанія «Суффле Агро Україна» зобов’язується забезпечити усіх її учасників необхідною кількістю продуктів на розраховану ефективну норму внесення, вартість якої становитиме заявлені 2,95 $/га.

Основна умова — наявність офіційно зареєстрованої в обробітку землі.

Програма «Разом» по фунгіцидах ще триватиме до кінця лютого.

Запити для участі у програмах та додаткові запитання можна поставити регіональним менеджерам компанії тут.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus