Українська влада зацікавлена допомогти у вирішенні конфлікту навколо GNT — Джон Паттон

Українська влада знає про справу міжнародного інвестиційного фонду Argentem Creek Partners (АСР), який судиться з компаніями GNT Group Сергія Грози та Володимира Науменка майже два роки, і готова допомогти.

Про це в інтервʼю Latifundist.com розповів регіональний керівник міжнародного інвестиційного фонду Argentem Creek Partners (АСР) Джон Паттон.

«Українська влада знає про нашу справу і зацікавлена допомогти. Зокрема, я бачу, що є інтерес з боку Офісу Президента. Ми мали численні зустрічі, під час яких керівники Офісу висловили свою чітку підтримку тому, щоб іноземні інвестори могли захистити свої інтереси в Україні. Ми побачили чіткий намір з боку Офісу Генерального прокурора забезпечити ретельне та ефективне розслідування кримінальних справ щодо дій Грози та Науменка», — сказав Паттон.

Читайте також: Олімпекс Купе Інтернейшнл: серійний дефолт Грози та Науменка, і знову з американськими інвесторами 

Він додав, що фонд в суді цілий рік і «цей процес був дуже тривалим, може вплинула війна чи якісь інші фактори» і зазначив, що важливо, що він завершується за підтримки України. 

У листопаді 2023 року стало відомо, що адвокати Argentem Creek Partners Ltd («ACP») та Innovatus Capital Partners(«Innovatus») подали скаргу до Вищої ради юстиції України щодо підозри у протиправних діях, вчинених київським суддею стосовно боргу GNT Group у розмірі понад $120 млн та шахрайській розтраті запасів агропродукції активів компанії на суму понад $130 млн.

Виконано за допомогоюDisqus