Алмейда Груп планує збудувати потужності для зберігання зерна на терміналі в Вадул-Сіреті

«Алмейда Груп» планує розпочати будівництво потужностей для зберігання зерна на своєму перевантажувальному терміналі у Вадул-Сіреті, розповів в інтервʼю Latifundist.com співвласник і комерційний директор Михайло Кудухашвілі.

«У нас стояла задача: у максимально короткі строки придумати і реалізувати альтернативний шлях, який би забезпечив швидкий вивіз продукції, без стояння в чергах і перестановки колісних пар. Ми його знайшли. Зараз плануємо будувати потужності для зберігання, але це точно не будуть роздуті об’єми. Ми розуміємо, що трафік через «сухі порти» буде конкурувати з «глибокою водою», — зазначив Кудухашвілі.

За його словами, це буде до 10-15 тис. т одночасного зберігання, більші об’єми в компанії поки що не бачать сенсу будувати.

Кудухашвілі додав, що в компанії розглядають вихід на ринок контейнерних перевезень.

«Ми розглядаємо різні варіанти: і контейнери сухопутні, і морські. Шукаємо і прораховуємо різні варіанти, які можна запропонувати ринку і таким чином перетягнути на себе певний трафік вантажопотоку», — сказав він.

Читайте також: Двічі втратити бізнес на Сході України і почати все з нуля на Заході: історія одного з найбільших зернових трейдерів Луганщини 

Виконано за допомогоюDisqus