PROMETEY орендував припортовий термінал в Єгипті

РROMETEY орендував в єгипетському порту Александрія припортовий термінал з двома складами загальним обсягом зберігання 60 тис. т, повідомили в пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Як зазначили в PROMETEY, оренда припортового терміналу дасть змогу компанії значно знизити логістичні витрати. Раніше компанії доводилося залишати свій товар на зберігання в порту, що несло за собою низку додаткових витрат і логістичних труднощів. Наразі прямий доступ до портових потужностей дає змогу скоротити шлях від виробника до кінцевого споживача, що не тільки економить кошти, а й прискорює процес доставки.

Крім того, наявність власного терміналу дає змогу компанії краще контролювати якість вантажів. Знижується ризик псування продукції під час транспортування.

«Орендувавши припортовий термінал, компанія PROMETEY не лише покращила свої логістичні можливості та підвищила якість обслуговування, а й заклала підґрунтя для подальшого зростання та розвитку як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Стратегічне партнерство з місцевими дистриб'юторами та експортерами відкриває нові горизонти і робить нашу компанію однією з лідерів аграрного сектору країни», — розповів засновник компанії PROMETEY Рафаель Гороян.

Читайте також: Гороян розповів про результати роботи PROMETEY в Єгипті

Виконано за допомогоюDisqus