Компанія, що спеціалізується на системах точного землеробства, приєдналась до програми WEAGRO

Компанія FRENDT, яка пропонує системи точного землеробства, стала однією з перших партнерів програми WEAGRO, розповів в інтервʼю Latifundist.com засновник компанії Віталій Шуберанський.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

«Перш за все, для продажу у розстрочку ми старалися підбирати таке обладнання, яке має швидку окупність для клієнта і приносить відчутну користь. Наприклад, система відключення секцій на обприскувачі допомагає заощаджувати засоби захисту рослин в середньому на 15%. Тобто якщо витратна  частина на 1 га становить $100, система допомагає заощаджувати $15 доларів на одному га, не втрачаючи при цьому якості. Якщо у фермера є 500 га землі, дана технологія окупиться за один сезон шість місяців», — каже він.

За словами Шуберанського, доходи FRENDT від залучення нових клієнтів через WEAGRO зросли приблизно на 5% від обороту компанії.

Читайте також: Постачальники товарів в програмі WEAGRO можуть збільшувати обсяги продажів у межах угоди на 30%

  • У березні фінансова компанія Activitis за підтримки Програми USAID АГРО анонсувала новий фінансовий продукт WEAGRO, який дає можливість малим та середнім аграріям купувати товари на виплату.
  • ALFA Smart Agro стала однією з перших компаній, які приєдналися до нового сервісу для аграріїв WEAGRO.
  • За час роботи сервісу WEAGRO (пілотний період та офіційний запуск) була отримано 350 заявок від фермерів і постачальників. 
Виконано за допомогоюDisqus