Зниження врожайності соняшника та кукурудзи на півдні посилить потребу аграріїв в обігових коштах

Значне падіння врожайності соняшника та кукурудзи в агросезоні 2024 збільшить сезонну потребу в обігових коштах. Особлива потреба виникне під час підготовки до весняної посівної 2025 року. Таку думку висловив Ігор Гуржій, начальник управління агроекспертизи Credit Agricole Bank, підсумовуючи візити до господарств на Півдні України в рамках АгроЕкспедиції, пише Kurkul.com.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

З точки зору зовнішнього кредитування агровиробники регіону будуть критично потребувати підтримки банків. Тому Credit Agricole Bank пропонує низку вигідних партнерських програм для аграріїв. Зокрема:

  • програму кредитування обігового капіталу;
  • векселі та гарантії;
  • кредитування придбання агротехніки чи обладнання;
  • лізинг.

«Для агровиробників Credit Agricole пропонує різноманітні продукти фінансування потреб майбутньої посівної під врожай 2025. Банк пропонує фінансування обігового капіталу та інвестиційних потреб агровиробників. Зокрема, варто звернути увагу на партнерські програми банку з виробниками насіння, постачальниками ЗЗР і мінеральних добрив», — додав Ігор Гуржій.

Детальніше про діючі програми дізнайтесь за посиланням або ж у вашого консультанта Credit Agricole.

АгроЕкспедиція-2024. Центр: соя абортує боби, кукурудза — мінус кілька тонн, соняшник «тримається»

Як зазначають представники банку, з першого року війни не всі інвестували у комбайни й необхідну техніку, але зараз клієнти все більше цікавляться цим напрямом. Щоб підтримати бізнес, окрім кредитів, Credit Agricole пропонує вигідні партнерські програми лізингу з провідними виробниками та дистриб’юторами техніки та обладнання: John Deere, Fendt, New Holland, Wielton, MAN тощо.

А ще лізинг — хороший інструмент для стимулювання придбання техніки, що є дружньою до екології.

На початку 2024 року банк офіційно запустив напрям ESG, в рамках якого зокрема хоче допомогти українським компаніям досягти міжнародних стандартів виробництва завдяки заощадженню енергії, ресурсів і зменшенню викидів вуглецю. Цінності сталого розвитку для Credit Agricole дуже важливі.

Виконано за допомогоюDisqus