Ukravit вивів на ринок новий фунгіцид для садівництва 

Ukravit вивів на ринок новий фунгіцид для захисту плодових насаджень від хвороб. Препарат успішно пройшов державну реєстрацію і вже доступний для застосування, повідомила пресслужба компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

«Плодові культури дуже сприйнятливі до ураження комплексом хвороб. Тому  від сезону до сезону садівники змушені проводити численні фунгіцидні обробки, що може спровокувати виникнення у патогенів стійкості до діючих речовин препаратів, а отже й погіршити якість контролю. Зважаючи на це, ми вивели на ринок дієве рішення — Феномен Прайм (каптан, 780 г/кг). Цей продукт вирішує відразу декілька завдань у садівництві: по-перше, надійно захищає плодові від небезпечних хвороб, по-друге — нівелює ризики виникнення у патогенів резистентності, що дозволяє застосувати його в антирезистентних програмах», — зазначив керівник садівничого напрямку Ukravit В’ячеслав Поліщук.

За його словами, застосування фунгіциду покращує збереження і товарну якість плодів та ягід.

Препарат характеризується одночасною профілактичною та лікувальною дією й демонструє високу ефективність у контролі парші, плодових гнилей та плямистостей листя на плодових культурах. При цьому за рахунок багатовекторного механізму дії ймовірність виникнення у патогенів стійкості мінімальна, тож він може широко використовуватись у антирезистентних програмах. Не сприяє утворенню «сітки» на плодах та ягодах навіть при багаторазовому застосуванні.

Значною перевагою фунгіциду, наголошує фахівець, є те, що ефективність його дії не залежить від погодних умов. Також характеризується безпечністю для комах-запилювачів, що робить можливим проведення обробок практично в будь-який період вегетації. 

Найкращий результат, досягається при профілактичному застосуванні фунгіциду (із фази «зелений конус» до початку достигання плодів та ягід).

Читайте також: Ukravit: Ключовий елемент для врожайності озимини — фосфор

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.

Виконано за допомогоюDisqus