Агрітема

Продукти для обробки насіння
752

Компанія «Агрітема» з 2005 року представляє унікальні продукти для обробки насіння. Діяльність компанії спрямована на виключно якісне обслуговування кожного клієнта, забезпечення його найкращими світовими новинками, які сприятимуть його економічному зростанню та високій прибутковості.

На сьогоднішній день «Агрітема» має офіційний статус дистриб'ютора таких компаній,  як-от BASF, Bayer і Syngenta.

Відповідно до аналітичної системи Youcontrol, засновником «Агрітеми» є Наталія Гордійчук (100%). 

Профіль Facebook

Профіль бізнесу «Агрітеми»

Продукты

Інокулянти

Інокулянти від компанії «Агрітема» містять штами різобіальних бактерій з високою вірулентністю, а також найвищі на ринку титри, які забезпечують інтенсивну фіксацію атмосферного азоту за розумною ціною — АгрвБактер, БіоБуст Плюс, РизоФікс Люцерна, РизоФікс Соя, Райс Пі

Біопрепарати

Партнери — глобальні лідери мікробіології, як-от компанія Lallemand Plant Care, розробили і кастомізували високоефективні мікробні препарати для захисту с/г культур від найбільш шкідливих збудників — ІнтраСелл, ПрестопСмартвет, Райс Пі.

Полімерні барвники

Барвники та полімери забезпечують швидке висихання насіння, хорошу плинність при висипанні з протруйників (поточних або порційних), відсутність злипання та легку подачу при упаковці в мішки та подальшому посіві: SEPIRET 9290, SEPIRET 9377, SEPIRET 6279, SEP9 .

Обладнання

У портфелі компанії SATEC HANDELSGES, MBH, яку в Україні представляє «Агрітема», є як стандартні, так і спеціалізовані машини. Модельний ряд стандартних машин SATEC містить протравальні машини як для малих партій (зокрема й для лабораторій), так і для середніх і великих партій насіння.

Історія розвитку «Агрітеми»

2005 р. — заснування компанії.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Нина Зылюк
Зылюк Нина
Директор компании
Гордийчук Наталья Юрьевна
Руководитель курса AgriFood МВА, основатель и директор

Контакти