Укркондпром

Асоціація
294

Асоціація «Укркондпром» — єдине галузеве об'єднання виробників кондитерської, харчоконцентратної, крохмало-патокової продукції та кави в Україні.

Президент Асоціації — Олександр Балдинюк.

Профіль Facebook

Профіль бізнесу «Укркондпром»

Основними завданнями Асоціації є налагодження ефективного діалогу між бізнесом та владою, досягнення розумного балансу між державним регулюванням та інтересами розвитку бізнесу та сприяння просуванню української продукції на зовнішні ринки.

До складу Асоціації входить 24 учасники — серед яких провідні виробник кондитерської, крохмало-патокової та харчоконцентратної галузі, зокрема ROSHEN, «АВК», «Харківська бісквітна фабрика», «Монделіс Україна», «Доменік», Nestle, «Галка ЛТД», «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів» та ін.

Учасниками Асоціації забезпечується близько 60% — кондитерського, 70% — харчоконцентратного та 90% — крохмало-патокового виробництва у загальному обсязі виробництва галузі в Україні.

На базі Асоціації функціонують

  • Спеціалізована галузева дегустаційна комісія з оцінки якості кондитерських виробів, харчових концентратів, кави, чаю та напоїв на їх основі, на засіданнях якої щороку розглядають 400 нових видів продукції.
  • Технічний комітет стандартизації ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна», який розробляє та погоджує національні стандарти (ГОСТ), кодекси встановленої практики та зміни до них; бере участь у роботі відповідних технічних комітетів зі стандартизації міжнародних та регіональних організацій стандартизації

Історія розвитку «Укркондпром»

Асоціація була створена 10 грудня 2009 р. як господарська неприбуткова організація ЗАТ «Укркондитер», яка згодом перетворилася на договірне об'єднання підприємств, що займаються виробництвом та реалізацією кондитерських виробів, кави, харчоконцентратної та крохмало-патокової продукції. І за таких обставин Асоціація стала спадкоємицею «Укркондитер».

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Балдынюк Александр
Президент Ассоциации

Контакти