Ukrainian Food Valley

Громадська організація
47

Ukrainian Food Valley (UFV) — спільнота експертів та агровиробників, що є каталізатором створення в Україні сталої та самодостатньої агропродовольчої екосистеми. 

Профіль Facebook

Профіль LinkedIn

Профіль YouTube

Голова —  Наталія Гордійчук.

Профіль бізнесу Ukrainian Food Valley

Ініціатори створення UFV — учасники або випускники Києво-Могилянської Бізнес Школи (KMBS): власник компанії «Агріко Україна» Микола Гордійчук.; керівниця Agri Food MBA і власниця компанії «Агрітема» Наталія Гордійчук, генеральний директор технологічної компанії Smart Farming Артем Бєлєнков, генеральний директор IT компанії Eleks Руслан Захарченко, власник IT компанії Lestro Олександр Кузьмичов.

Учасники Ukrainian Food Valley створюють, просувають та продають інноваційні продукти й рішення, затребувані на глобальному ринку.

Експерти зі сталого розвитку та адаптивного землеробства, які входять до UFV, проводять навчання, здійснюють бізнес-консалтинг та іншими способами допомагають фермерам у впровадженні розумних агротехнологій та експорті продовольства. Увага приділяється всьому ланцюгу створення цінності агропродукту. 

Послуги:

  • Освітні послуги.

Спілка організовує дискусії, воркшопи, практичні семінари з експертами галузі з різних країн. А також стратегічні сесії та тренінги для провідних аграрних компаній, зокрема Euralis, Mas Seeds. Загалом на рахунку UFV — більше 60 освітніх івентів та більше 5000 їх учасників.

  • Нетворкінг.

Займається розвитком спільноти, об’єднаної ідеєю розвитку агросектору України, формування зв’язків з метою розвитку мереж та ланцюгів створення цінності.

  • Бізнес-консалтинг.

Бізнес-консалтинг для підприємств агропромислового комплексу.

  • Брендінг.

Зниження витрат на маркетинг, спільне просування на українському та зарубіжних ринках.

Ukrainian Food Valley створила програму лояльності для преміум клієнтів «Райффайзен Банк Аваль», які працюють в агробізнесі.

Ukrainian Food Valley є офіційним партнером ФАО (ООН).

Нагороди

Ukrainian Food Valley — переможець грантового конкурсу USAID 2021 на створення 5-модульної освітньої онлайн-програми «Зимова школа для цільової групи GESI» для агропродовольчих ММСП Півдня України (жінок, молоді та літніх людей у сільській місцевості, людей зі слабким слухом, ветеранів АТО)


Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

Інше