Open Agribusiness

Онлайн-платформа
71

Open Agribusiness — це перша в Україні комунікаційна платформа для спілкування та нетворкінгу сільгоспвиробників, створена в 2018 р. компанією «Кернел».

Профіль Facebook

Профіль бізнесу Open Agribusiness

На цьому ресурсі в режимі реального часу можна отримати інформацію про актуальні закупівельні ціни на зернові та олійні культури. А також дізнатися про умови форвардної програми «Кернел», побачити реальні результати застосування тієї чи іншої технології на полях компанії.

Сайт дає можливість познайомитись із провідними світовими аграрними практиками. За допомогою Open Agribusiness партнери можуть стежити за результатами та врожайністю на полях «Кернел» та інших учасників програми.

Читайте також: Евгений Осипов: Open Agribusiness — открывайся или умри

У рамках Open Agribusiness «Кернел» надає аграріям такі сервіси, як «Форвардна програма», «RTK-станції», «Моніторинг полів» та «Агротехнології».

«Форвардна програма» дозволяє партнерам отримати фінансування від компанії для модернізації виробництва, збільшення врожайності тощо.

«RTK-станції» — це сервіс коригування GNNS для високоточної роботи автоматизованої техніки всіх виробників на полях. Сервіс надається партнерською мережею базових станцій. 

Сервіс «Агротехнології» надає передові агровиробничі практики, що застосовуються у компанії. Наприклад, на сайті доступні технологічні карти вирощування соняшнику на експериментальних полях «Кернел».

Також для аграріїв доступна система Cropio, що акумулює інформацію про культури, структуру посівів, історію проведених технологічних операцій, оцінку стану культур з вегетації. Поля можна порівнювати в розрізі кількох років та отримувати прогнози щодо врожайності. Також система дозволяє оцінювати метеоумови та динаміку вегетації на конкретних полях.

Читайте також: Все будет Cropio: как в Киеве обучали основам умного агробизнеса

Учасником партнерської програми може стати будь-який агровиробник незалежно від розміру земельного банку. Участь у проєкті не передбачає вступних внесків. Ті, хто приєднався до Open Agribusiness, можуть скористатися будь-якими опціями, які надає «Кернел» у рамках проєкту. При цьому сам аграрій «відкриває» свої поля лише в системі супутникового моніторингу та бенчмаркінгу полів Grain Hub у системі Cropio.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

Інше