Врожайність кукурудзи в ІМК досягла 10,55 т/га: завершена збиральна кампанія

Компанія «ІМК» завершила збиральну кампанію кукурудзи 2021 року. Зернову зібрано з площі понад 68 тис. га, намолот склав 718 тис. т.

Про це пише пресслужба компанії.

Відмічається, що середня врожайність становить 10,55 т/га, що на 42% вище середньої врожайності  кукурудзи в Україні (7,42 т/га станом на 2 грудня за даними Міністерства аграрної  політики та продовольства України) та є другим кращим результатом за всю історію «ІМК».

Операційний директор «ІМК» Олександр Вержиховський відмітив, що цьогорічні жнива пізніх зернових культур проходили в досить непростих умовах для компанії. Вологий вересень змусив розпочати їх майже на два тижні пізніше  запланованого терміну, а деякі проблеми з залізничною логістикою по всій країні  призвели до сповільнення відвантажень і завадили елеваторам приймати зерно з  поля на повну потужність. 

Нагадаємо, що виробничі підрозділи «НІБУЛОНа» успішно завершили жнива кукурудзи з одним із найкращих результатів врожайності для компанії — 8,5 т/га, що також перевищує середньоукраїнський показник групи у цьому сезоні.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus