Бучачагрохлібпром відкрив нову молочну ферму

Компанія «Бучачагрохлібпром» запустила нову ферму на понад шість сотень голів у с. Пилява Вінницької області.

Про це повідомляє видання «За Збручем».

Зазначається, що корівник для розміщення понад 600 голів ВРХ, відкрили 8 грудня. Крім того, ферма відповідає міжнародним стандартам, обладнана найсучаснішою технікою та є однією із найкращих в Україні.

Згідно з повідомленням, на підприємстві створили усі необхідні умови для комфорту тварин й удосконалення продукції — матраци, хедлоки, щітки, адаптивне освітлення, автоматичне гноєвидалення, вентиляція, система відстежування та покращення мікроклімату.

У компанії кажуть, що це — другий із трьох запланованих нових корівників. Нещодавно такий уже ввели в експлуатацію в с. Соколів. Незабаром буде добудований аналогічний в с. Осівці.

Нагадаємо, що Верховна Рада зареєструвала доопрацьований законопроєкт №5297 «Про державну підтримку сільського господарства України» щодо стимулювання виробництва молока, який має захистити українського фермера та малі господарства.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus