Через несприятливі погодні умови знижується прогноз урожаю кукурудзи в Бразилії — експерти

Аналітики консалтингової агенції AgRural знизили прогноз виробництва кукурудзи в Бразилії у 2021/22 МР.

Про це пише «АПК-Інформ».

Повідомляється, що наступного маркетингового року очікується скорочення спрогнозованих показників з кукурудзи на 1,1 млн т у порівнянні з показником, що були раніше озвучені, — до 114,4 млн т.

Зазначається, що причиною змін прогнозів аналітиками є погодні умови в Бразилії. Посуха на півдні Бразилії (в штаті Ріу-Гранде-ду-Сул) негативно впливає на посіви кукурудзи першого врожаю та знижує потенціал її виробництва.

Також повідомляється, що експерти знизили прогноз та інших культур. Скорочується виробництво соєвих бобів у країні — до 144,7 млн т (-0,7 млн т) через нижчу, ніж очікувалося, врожайність олійної в Парані.

Нагадаємо, через тимчасовий надлишок молока в Японії утилізують 5 тис. т продукції до кінця року. Повідомляється, що кількість молока, виробленого з квітня по жовтень 2021 року, зросла на 2,6%, у порівнянні з минулим роком. 



Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus