Latifundist.com запустив нову рубрику з цінами на добрива

Latifundist.com запустив нову рубрику — «Добрива» про цінову політику на українському ринку добрив.

Цінові графіки та новини на сайті будуть відображати максимальний і мінімальний рівень цін на мінеральні добрива, які діяли на ринку України на тижні, що передує публікації.

Збір цінової інформації здійснюють експерти ГС «Спілка виробників, імпортерів і трейдерів агрохімії і агротехнологій» (асоціація «СВІіТАА») на базі відкритих джерел, прайсів компаній і особистого опитування учасників ринку.

Так, Latifundist.com щотижня разом з партнерами «СВІіТАА» буде давати оновлення цінової ситуації на ринку добрив. Новини про ціни на добрива призначені для працівників агарного сектору для зручного відслідковування поточних цінових тенденцій на ринку добрив та є довідковими.

Читати за темою: Сергій Борисов: Не варто очікувати зниження цін на агрохімію навесні

Нагадаємо, що поточна ситуація на українському ринку добрив характеризується як стабільна. Перш за все через низьку активність споживачів добрив. Вартість більшості мінеральних добрив зупинилася на відмітках кінця листопада. Основною причиною стабілізації, на думку експерта, є зниження платоспроможного попиту з боку споживачів.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus