АГРОТРЕЙД отримав на Чернігівщині найвищу врожайність кукурудзи в цьому сезоні

Група «АГРОТРЕЙД» завершила збір кукурудзи. Найвищу врожайність компанія отримала в Чернігівській області — 13 т/га. Це кращий показник по компанії за останні кілька років.

 Про це повідомила пресслужба компанії. 

«У Чернігівській області була велика кількість опадів, що позитивно вплинуло на врожайність. На відміну від частини Сумської області: цей регіон потрапив під серпневу посуху, й частину врожаю було втрачено», — розповідає директор агропромислового департаменту компанії «АГРОТРЕЙД» Олександр Овсяник.

Зазначається, що через снігопади роботи на полях були затримані, проте завершити збір вдалося до нового року. «АГРОТРЕЙД» виконав план по збору кукурудзи.

Крім того, у 2021 р. «АГРОТРЕЙД» вирощував кукурудзу на загальній площі 17,5 тис. га в Чернігівській, Сумській та Полтавській областях.

Нагадаємо, що Китай планує прискорити впровадження генетично модифікованих сортів кукурудзи, що може дозволити китайським фермерам розпочати сіяти ГМО-кукурудзу вже 2023 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus