Українське іригаційне обладнання Фрегат експортуватиметься в Румунію

Завод Фрегат та румунська компанія «Грін Агро Сервіс» (GREEN AGRO SERVICES SRL) 9 лютого підписали дистриб’юторський договір на постачання в Румунію іригаційне обладнання українського виробництва. 

Про це повідомила пресслужба Заводу Фрегат.

Зазначається, що це відбулося у рамках механізму Ради експортерів та інвесторів при МЗС України щодо просування економічних інтересів України та сприяння виходу українських експортерів на зовнішні ринки. На підписанні договору був у присутній Тимчасово повірений у справах України в Румунії П.А. Роговей за сприяння Економічного відділу Посольства України в Румунії.

«Планується, що на румунський ринок будуть поставлятися іригаційні технології українського виробництва, які мають попит у регіонах Румунії, де періодично врожаї потерпають від посухи», — говориться в повідомлені.

Крім того, наразі сторони вже працюють над реалізацією низки додаткових проектів на території Румунії.

Нагадаємо, що уряд схвалив надання державної підтримки сільгоспвиробникам, які використовують обладнання вітчизняного виробництва для гідротехнічної меліорації. В такий спосіб міністерство діє за кількома напрямами підтримки та стимулювання розвитку сільського господарства України. Відтак, влада сприятиме вітчизняним виробникам сільгосптехніки та аграріям, які її використовують.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus