Ярославський прокоментував ЗМІ звинувачення щодо його участі в трагічному ДТП

Видання «Українська правда» повідомляє, що вночі 10 лютого кортеж харківського бізнесмена збив на смерть людину. На місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

Зазначається, що за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Напередодні, міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що у правоохоронців до Олександра Ярославського є багато питань та закликав бізнесмена повернутися в Україну, пише KHARKIV TODAY.

«Можливо, терміновий виліт пана Ярославського ніяк не пов'язаний із загибеллю людини і не є побоюванням через заяву про можливу агресію Російської Федерації, а є лише відпочинком чи приватною справою. Але повертайтеся якнайшвидше, пане, Ярославський. У нас є до вас багато питань», — сказав Денис Монастирський.

В свою чергу, Олександр Ярославський, якого звинувачують у скоєнні смертельного ДТП та який нині знаходиться за кордоном заявляє, що повернеться до України. Станеться це як тільки йому дозволить графік, тоді він зможе взяти участь у всіх слідчих діях. Про це повідомляє пресслужба компанії DCH, власником якої є Олександр Ярославський.

За словами бізнесмена, складається враження, що винного вже призначили і тепер підганяють під це доказову базу у найгірших традиціях «політичної доцільності». Також він заявив, що у провадженні не може йти про об'єктивність, адже у справі, яку взяли під особистий контроль голова МВС та Генеральний прокурор зникають ключові докази. За словами бізнесмена, його юристи з першого дня активно займаються виявленням справжніх обставин. Як тільки дозволить графік, він готовий особисто взяти участь у всіх слідчих діях.

«Про яке неупереджене слідство можна говорити, коли при розслідуванні звичайної справи про дорожньо-транспортну пригоду очевидні відверті спроби дестабілізувати моє приватне життя та мої робочі процеси?», — йдеться в повідомленні.

За повідомленням пресслужби компанії DCH, станом на 11 лютого, Олександр Ярославський за планом виїхав за кордон, щоб провести час із сім'єю.

Нагадаємо, Вадим Нестеренко прокоментував публікації деяких ЗМІ про його виїзд за кордон. Голова наглядової ради агрохолдингу Ristone Holdings не поділяє панічних настроїв більшості, а перебуває за кордоном через виконання заздалегідь призначених зустрічей. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus