Контінентал Фармерз Груп розпочав підживлення озимих культур азотними добривами в цьому сезоні

Компанія «Контінентал Фармерз Груп» розпочала сезон польових робіт 2022 року.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що компанія проводить підживлення озимих культур азотними добривами — нині вже оброблено 20% посівів.

Згідно з повідомленням, в структурі озимих найбільшу частку займає пшениця — 40,1 тис. га. Під озимий ріпак «Контінентал» відвів 35,3 тис. га, під озимий ячмінь — 11,4 тис. га. Загалом під урожай-2022 «Контінентал» засіяв озимими культурами 87 тис. га.

«Ми отримали сходи на усіх площах, які були відведені під озимі. В зиму вони «зайшли» у доброму стані. Перезимували добре — зараз наші озимі у відмінному стані. Найближчим часом підживимо їх та внесемо засоби захисту. Заздалегідь придбали 50,3 тис. т мінеральних добрив на суму понад $42 млн, понад 90% запасів уже перебувають на складах компанії», — прокоментував наголосив операційний директор «Контінентал Фармерз Груп» Віталій Ставнічук.

За його словами техніка, яка буде задіяна у весняних польових роботах, — розкидачі, сівалки та ґрунтообробні агрегати (борони, культиватори) також повністю готова. Триває постачання засобів захисту рослин за планом.

Нагадаємо, що один із виробничих підрозділів агрохолдингу «Астарта-Київ» — «Хмільницьке» розпочало підживлення ґрунтів КАСами.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus