Компанія «Прометей» виділила 500 тис. грн на надання гуманітарної допомоги ЗСУ та Теробороні.

Компанія «Прометей» виділила 500 тис. грн на надання гуманітарної допомоги ЗСУ та Теробороні

Компанія «Прометей» виділила 500 тис. грн на надання гуманітарної допомоги ЗСУ та Теробороні.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Сьогодні, незважаючи на важке становище у Миколаївській області, та небезпеку обстрілу, ми доставили необхідні товари нашим бійцям. Без применшення, ці поїздки найчастіше відбуваються на межі, оскільки деякі співробітники певною мірою також є одними з учасників бойових дій», — розповіли співробітники компанії «Прометей», учасники ініціативної групи з надання гуманітарної допомоги.

«Ця війна багатьох вибила з колії: підприємства закриваються, люди кидають свої будинки в «гарячих точках» та їдуть у безпечніші місця. Але наша команда розуміє, якщо ми не можемо зупинити кровопролиття, ми можемо допомагати. Допомагати тим, хто на передовій бореться за нашу землю, щоб було де будувати будинки і сіяти хліб», — підкреслили в компанії.

На сьогоднішній день компанія працює у двох напрямках: ДОПОМОГА АРМІЇ та ПІДТРИМКА ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ КРАЇНИ. Обидва напрями є для ГК «Прометей» стратегічними.

«Продовжуючи працювати — ми ризикуємо, але ми розуміємо, що просто говорити і нічого не робити — це не позиція. Забезпечуючи виробничий цикл, ми виконуємо спільну роботу з підтримки продовольчої безпеки країни», — заявив засновник компанії «Прометей» Рафаель Гороян.

Як раніше повідомлялося, Компанією «Прометей створено міжрегіональний склад зі збору гуманітарної допомоги та організовано логістику для відвантаження допомоги армії. ГК «Прометей» також приймає заявки організацій надання гуманітарної допомоги та просить усіх небайдужих приєднатися до цієї ініціативи.

Разом ми єдині та непереможні! Слава Україні!

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus