БТУ-ЦЕНТР продовжує працювати та готова забезпечувати агрохімією

Компанія «БТУ-ЦЕНТР» продовжує працювати під час війни та пропонує рішення для запуску посівної компанії та подальшого живлення та захисту у складних умовах.

Про це Latifundist.com повідомила прес-служба компанії.

«БТУ-ЦЕНТР» — український виробник. Ми не залежимо від закордонних поставок, тому можемо оперативно напрацьовувати ефективні біопрепарати під потреби українських аграріїв», — зазначається у повідомленні.

У ситуації дефіциту добрив потрібно максимально раціонально підійти до стартового живлення. РК-мобілізатор Граундфікс — флагман «БТУ-ЦЕНТР», який підвищує засвоєння NPK з грунту та мінеральних добрив. Це можливо завдяки комплексу мікроорганізмів, які здатні з нерозчинних сполук переводити фосфор і калій у легкодоступні для рослин форми, а також фіксувати азот з атмосфери та робити доступним для рослини. Більше про Граундфікс — дослідження, відгуки.

Також компанія має 5 інокулянтів під різні умови та потреби (рідка/торфова форма, завчасна обробка насіння — до 30 днів, додаткова фосформобілізація та ін.), аграрії можуть отримати у середньому +3,5 ц/га прибавки до врожайності. Більше про інокулянти БТУ-ЦЕНТР — дослідження, відгуки.

Азотофіт — додаткове джерело азоту. Біостимулятор ефективно фіксує молекулярний азот з повітря та збагачує ним ґрунт до 60 кг/га (у середньому — 20 кг/га), синтезує стимулюючі ріст речовини, покращує схожість насіння, стимулює розвиток кореневої системи, підвищує стійкість рослин до стресів. Більше про Азотофіт.

Гуміфренд — комплексний гумат з фунгіцидними властивостями, підсилений мікроелементами. У ситуації з нестачою мікроелементів на ринку, це підтримка для росту та розвитку рослин, укріплення їх імунітету та, як наслідок, більш стійкої реакції на стресові чинники. Більше про Гуміфренд.

Склероцид — безальтернативний біофунгіцид проти збудників білої гнилі. Численні польові дослідження демонструють високу технічну ефективність (83-100%) Склероциду проти поширення та розвитку як склеротиніозу, так і збудників інших хвороб, що прогресують у період вегетації — альтернаріозу, септоріозу, сірої гнилі, фомозу, фомопсису, фузаріозу та ін. Більше про Склероцид.

Також компанія пропонує перевірені високоефективні біофунгіциди Фітохелп, Фітоцид, Мікохелп проти збудників грибних і бактеріальних хвороб. Детальніше про Фітохелп. Детальніше про Фітоцид.

Враховуючи непрогнозованість розвитку політичної ситуації та, як наслідок, стабільності логістики, рекомендуємо розглянути аграріям пакетні пропозиції, що передбачають комплексні набори препаратів для обробки насіння, захисту та живлення від українського виробника БТУ-ЦЕНТР. Деталі щодо пакетних пропозицій дізнавайтеся у вашого регіонального представника.

«БТУ-ЦЕНТР» не змінює ціни. Більш того, 5 грн з кожного проданого літра компанія зобовʼязується витратити на підтримку Збройних сил України і центрів гуманітарної допомоги.

Оплата здійснюється:

  • Безготівковим розрахунком для юридичних осіб
  • При отриманні у відділенні Нова пошта
  • Іншими способами

Замовлення, які були оформлені по передплаті, залишаються актуальними та будуть виконані згідно домовленостей, якщо агропідприємство знаходиться на підконтрольній Україні території. Якщо агропідприємство розташоване на окупованій території, то замовлення «заморожується» — послуги будуть надані після закінчення військових дій.

Умови оплати — гнучкі. Порядок оплати оговорюється в індивідуальному порядку.

ЛОГІСТИКА

Доставка здійснюється трьома шляхами:

  1. Самовивіз з виробництва «БТУ-ЦЕНТР» у м. Ладижин, Вінницька обл. Для замовлення будь-якого обсягу.
  2. Доставка «Новою поштою» в пункти видачі, активні під час військових дій.
  3. Доставка власним транспортом «БТУ-ЦЕНТР» за домовленістю по підконтрольній Україні території. Обговорюється в індивідуальному порядку. Час доставки залежить від формування комбінованих вантажів та інших обставин.

Нагадаємо, що Верховна Рада України запроваджує додаткову фінансову підтримку для малих та середніх аграрних виробників.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus