лукашенко планує заробити на провальній посівній кампанії в Україні

У білорусі планують заробити на посівній в Україні. Керівництво очікує на провальну посівну кампанію через війни.

Про це пише «24 канал».

Повідомляється, що олександр лукашенко відверто починає говорити про можливості заробити на війні в Україні. Він впевнений, що цьогоріч в Україні не зможуть виростити достатньо зерна для експорту, то в білорусі зможуть покрити цю різницю. Відтак в білорусі активно займуться посівною

Зазначається, що олександр лукашенко переконаний, що на фоні війни в Україні надзвичайно важливо успішно провести посівну кампанію. Він вважає, що зерно сьогодні — нове золото або нафта. Відтак, важливо не впустити цей момент.

«Оскільки один зі світових постачальників — Україна — навряд чи зможе провести повноцінну посівну компанію, ціни будуть рости й надалі», — каже президент білорусі.

Додається, що він очікує виконати план у 2022 році та зібрати 9 млн т зерна.

«Залишилося чітко виконувати свої задачі на місцях. Але, як мені доповідають, деякі регіони працюють слабенько, поки пробуксовують», — підсумував олександр лукашенко.

Нагадаємо, в Україні розпочалась посівна кампанія ярих культур 2022. Серед областей, де проходять активні польові роботи — Одеська та Миколаївська області.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus