KSG Agro доставили медичне обладнання з Німеччини для поранених бійців

Агрохолдинг KSG Agro та благодійний фонд «Майбутнє» доставили в Україну гуманітарний медичний вантаж вагою 3 т ортопедичного обладнання та ліків з Німеччини.

Про це повідомляє пресслужба агрохолдингу.

Зазначається, що KSG Agro та БФ «Майбутнє» доправили з Німеччини в Україну обладнання та медикаменти для лікування поранених українських військових.

«В Україну доставлено тритонний вантаж найнеобхіднішого та важливого медичного інвентаря для лікування наших бійців з травмами кінцівок. Загальна вартість ортопедичних матеріалів і протезів — близько €300 тис.», — каже голова Українсько-німецької асоціації ортопедів-травматологів Олександр Лоскутов.

Додається, що окрім ліків, в Україну направлено перев'язочний матеріал, апарати зовнішньої фіксації різних модифікацій, візки, милиці, ортопедичні набори тощо. Їх буде відправлено до Дніпровського військового шпиталю, Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова, міської клінічної лікарні №2 Кривого рогу та до миколаївських лікарень.

У пресслужбі повідомляють, що видатки, логістичне й організаційне супроводження доставки вантажу на Дніпропетровщину забезпечує агрохолдинг спільно з БФ «Майбутнє».

«Наші мужні воїни відважно та до останнього подиху боронять нашу Вітчизну. А наше завдання в тилу — усебічно допомогти їм реабілітуватися у разі поранень та втрати здоров‘я, аби якомога швидше повернутися до лав ЗСУ», — коментує голова Ради директорів KSG Agro та засновник БФ «Майбутнє» Сергій Касьянов.

За його словами, нині багато людей та компаній у Європі виступають з пропозиціями допомоги Україні. Тож, у компанії мають постійні контакти із Посольством України у Швейцарії, Консульством у Мілані, іншими дипломатичними представництвами.

Нагадаємо, «Астарта» долучилась до програми гуманітарної допомоги ООН

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus