Насіннєва компанія продовжує діяльність на ринку України — ВНІС

Всеукраїнський науковий інститут селекції (ВНІС) залишається на українському ринку попри поширення чуток про згортання діяльності.

Про це повідомляє пресслужба ВНІС.

Зазначається, що напередодні поширювалися повідомлення, начебто компанія не працює, а працівники — покинули країну.

«Компанія ВНІС — українська компанія і всі наші активи сконцентровані в Україні. Всі співвласники в Україні і на зв’язку з командою компанії», — йдеться в повідомленні.

У компанії повідомляють, що зв’язку з російським вторгненням в Україну, першочерговими завданнями стали безпека співробітників, селекційного матеріалу та посівного матеріалу. Нині більшість співробітників працює в дистанційному режимі з безпечних місць та на зв’язку з партнерами.

«Частина наших колег боронить Україну в лавах ЗСУ, частина задіяні у волонтерській допомозі одночасно з основною роботою», — коментує пресслужба ВНІС.

Нагадаємо, війна в Україні може знищити результати українських насіннєвих компаній за 10 років. Бойові дії стримують експорт насіння зернових, олійних культур та цукрових буряків.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus