Сім'ям, котрі були змушені евакуюватись, компенсують кошти за оренду житла — Кернел‎

Компанія «Кернел‎»‎ виплачує допомогу мобілізованим чоловікам в розмірі від 15 до 30 тис. грн в додаток до їх місячного окладу. А сім'ям, котрі були змушені евакуюватись, компенсують кошти за оренду житла.

Про це розповіла HR-директор «Кернел‎»‎ Наталія Теряхіна під час онлайн-зустрічі на тему «Аграрна галузь під час війни‎».

Зазначається, що в компанії працюють близько 10 тис. співробітників і будь-хто із них має можливість евакуюватись. При цьому, витрати на оренду житла на новому місці компенсує компанія.

«‎Ми надавали й продовжуємо надавати можливість компенсації оренди житла всім. Незалежно від рівня підприємства, виплачуємо компенсацію людям, якщо вони винаймають житло», — повідомила HR-директор компанії. ‎

Окрім цього, за словами Наталії Теряхіної, «‎Кернел»‎ виплачує допомогу тим працівникам, які були мобілізовані або стали до лав територіальної оборони країни.

«Виплачуємо одноразову допомогу: мобілізованим — 30 тис. грн, теробороні — 15 тис. грн на додачу до їхньої щомісячної заробітної плати. На час перебування співробітників на військовій службі за ними зберігається їх середня заробітна плата. Адже хлопці повинні відчувати підтримку в цей нелегкий час‎», — підсумувала Наталія Теряхіна.

Нагадаємо, ‎CEO «‎Кернел»‎ Євген Осипов зауважив, що війна в Україні призведе до зниження експорту соняшникової олії на 40%.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus