KSG Agro оприлюднила річний звіт. Дохід зріс на 44%, EBITDA — у 2 рази

Агрохолдинг KSG Agro за результатами 2021 р. збільшив валовий дохід на 44%. Водночас EBITDA компанії зросла вдвічі. 

Про це повідомила пресслужба холдингу із посиланням на річний звіт компанії, оприлюднений на Варшавській фондовій біржі (ВФБ).

Зазначається, що, за даними річного звіту агрохолдингу, оприлюдненого на ВФБ, за результатами 2021 р. KSG Agro збільшив валовий дохід на 44% — з $21,3 до $30,7 млн, а EBITDA — з $6,02 до $12,27 млн. 

В компанії відмітили, що в зазначений період динамічними темпами зростали й інші фінансові показники. Так, операційний прибуток збільшився у 2,5 рази — з $4,3 до $10,7 млн, а прибуток KSG Agro S.A. (Luxemburg), до якої входять всі компанії групи, до оподаткування склав $20,2 млн.

«Минулий рік, завдяки нашій ефективній роботі та ряду обставин, став вдалим для нас. Завдячуючи правильному підбору технологій та сприятливим погодним умовам, наші показники врожайності сільгоспкультур стали рекордними за останні 10 років. У сегменті свинарства ми отримали непогані проміжні показники нашого довготривалого проєкту оновлення свиного поголів‘я свиноматками канадської генетики Genesus», — відзначив голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

За словами Сергія Касьянова, KSG Agro і в поточному 2022 році планує збільшити виробництво, зокрема, в сегменті свинарства.

Нагадаємо, що агрохолдинг KSG Agro залучив кредитну лінію «ТАСКОМБАНКУ» на суму в 60 млн грн (або $2 млн).

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus