ГК Прометей розробила комплексну програму підтримки мобілізованих співробітників

З початку повномасштабного військового вторгнення росії в Україну, ГК «Прометей» прийняла комплексну програму підтримки призваних співробітників.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що працівники компанії «Прометей», які перебувають на службі у ЗСУ, отримують 100% виплати заробітної плати протягом дії воєнного стану в країні.

«Ми продовжуємо реалізовувати ініціативу щодо грошового забезпечення своїх працівників, які захищають незалежність України. Кожному співробітнику, який був зарахований до лав ЗСУ, виплачується і надалі виплачуватиметься заробітна плата в її 100% обсязі», — зазначають у ГК «Прометей».

Уточнюється, що це рішення стосується всіх військових, незалежно від терміну служби, військового звання тощо. Крім того, у разі отримання поранення або будь-якої іншої травми під час служби, компанія профінансує лікування працівника.

«У разі загибелі працівника на службі, ГК «Прометей» бере зобов'язання надавати матеріальну допомогу сім'ї загиблого», — додали у компанії.

Нагадаємо, що група «Прометей» продовжує приєднання трьох активів у Полтавському регіоні до мережі елеваторів компанії, посилюючи свої позиції із сумарної ємності одночасного зберігання елеваторного дивізіону одразу на 145 тис. т.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus