Corteva запустила в Україні лабораторію з технологій обробки насіння

Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience оголосила про відкриття лабораторії з технологій обробки насіння на заводі «Стасі Насіння» в Полтавській області.

Про це повідомляє пресслужба Corteva Agriscience.

Зазначається, що нова лабораторія допоможе аграріям розкрити потенціал передових гібридів насіння.

«Corteva Agriscience прагне розкрити весь потенціал гібридів, який наші селекціонери закладають для досягнення найкращих результатів для фермерів. Головна мета лабораторії в Україні — допомогти передовій генетиці насіння Corteva Agriscience показати максимальні результати на українських полях, перевіряючи всі партії обробки насіння на заводі в Україні та надаючи клієнтам необхідних рекомендацій», — переконаний керівник з розвитку агрономії та технологій Corteva Agriscience в Україні Сергій Резніченко

Додається, що лабораторія дозволить компанії продовжувати рухатися в напрямку розширення випробовування обробки насіння нових гібридів та інших засобів захисту рослин.

Нагадаємо, що Corteva переходить на прямі продажі в Україні.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus