Risoil відновив фінальний етап будівництва двостороннього пірса в порту Чорноморськ

Група компаній Risoil ухвалила рішення відновити фінальні роботи з реалізації масштабного інвестиційного проєкту в порту «Чорноморськ». 

Про це повідомила пресслужба Risoil у Facebook.

Зазначається, що будівництво двостороннього пірса велось у щоденному режимі від середини квітня 2021 року. Їх вимушено було призупинено 24 лютого 2022 року на етапі активного монтажу технологічного устаткування для двостороннього пірса. Зараз готовність усього комплексу складає понад 80%. 

Повідомляється, що у січні цього року АМПУ завершила днопоглиблювальні роботи на підходах до споруди із досягненням 15 метрів. Тоді ж стартував фінальний етап робіт — монтаж технологічного устаткування. 

«Його характеристики дозволяють швидко вантажити як олію, так і зернові. Повністю завершити проєкт планується за 3-4 місяці», — зауважили в компанії. ‎ 

У Risoil зауважили, що зараз завдання компанії продовжувати те, що маємо та вміємо якнайкраще — інвестувати у розвиток портової інфраструктури, сплачувати податки та заробітну плату співробітникам. 

«‎Дякуємо передусім українським захисникам і захисницям за можливість робити все це сьогодні», — заявили у компанії. 

Та нагадали, що у лавах Збройних Сил України й теробороні проходять службу півсотні «рисоілівців‎»‎.  

Нагадаємо, що КМУ передбачив можливість подовження на 2 місяці чинних відстрочок від призову на військову службу для військовозобов’язаних під час мобілізації та на воєнний час.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus