Судно, яке йшло за зерном в Україну, потрапило в аварію

У Мармуровому морі, поблизу Стамбула, балкер NEW HORIZON, що прямував за агропродукцією до Одеси, зіштовхнувся із вантажним судном LADY NURGUL. Про це пише FleetMon.

«‎Балкер NEW HORIZON зіткнувся з вантажним судном LADY NURGUL біля маяка Ахіркапи, Стамбул, Мармурове море приблизно о 13:45 16 жовтня»‎, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що судно NEW HORIZON випливало з Анкоріджу, США, до Чорного моря — в Україну — для навантаження зерном. Після зіткнення балкер став на якір. 

Судно LADY NURGUL, яке прибуло з Поті, Грузія, також залишилося на якорі після зіткнення, і незабаром має продовжити свій рейс до Італії.

Наразі невідомо, наскільки серйозні пошкодження зазнали судна внаслідок зіткнення. 

Згідно з даними MarineTraffic, зараз балкер NEW HORIZON пройшов протоку Босфор.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що угоду щодо зернового коридору, термін дії якої спливає 22 листопада, мають намір продовжити й далі. З початку дії ініціативи було експортовано понад 7,7 млн тонн української агропродукції.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus