НІБУЛОН постачатиме до Європи близько 300 тис. т зерна на місяць через термінал в Ізмаїлі

Генеральний директор «НІБУЛОН‎»‎ Андрій Вадатурський на бізнес-форумі у Берліні 24 жовтня
Генеральний директор «НІБУЛОН‎»‎ Андрій Вадатурський на бізнес-форумі у Берліні 24 жовтня
Джерело фото: Facebook

Термінал «НІБУЛОН‎»‎ в Ізмаїлі постачатиме на європейський ринок до 300 тис. т зерна на місяць.

Про це розповів генеральний директор «НІБУЛОН‎»‎ Андрій Вадатурський, повідомляє пресслужба компанії в Facebook.

Відзначається, що щоб показати, як «НІБУЛОН‎» сприяє розвитку нових транспортних маршрутів, Вадатурський навів приклад дунайського зернового термінала в Ізмаїлі на Одещині. Будівництво цього термінала компанія розпочала в червні цього року. Перший етап був закінчений уже у вересні.

Зазначається, що надалі він відіграватиме життєво важливу роль у забезпеченні ліквідності українських аграріїв поза межами тимчасової зернової угоди, укладеної за посередництва ООН щодо експорту зерна через Чорне море.

У панельній дискусії Вадатурський акцентував важливу роль приватного сектора України у відбудові економіки. Він також зазначив, що в короткостроковій перспективі українським приватним компаніям терміново потрібна підтримка, щоб допомогти їм вистояти під час війни. Ця підтримка має включати розширення доступу до фінансування, технологій та обладнання, а також покращення експортної логістики.

Читайте також: «‎Олексій Вадатурський: Ніколи не здавайся!»‎

Нагадаємо, що міжнародні експерти допомагатимуть компанії «НІБУЛОН»‎ розвиватись.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus