У Мелітополі викрито схему з продажу російського пального

Майно зареєстрованої в окупованому Мелітополі компанії «Юг ойл» передано до АРМА(Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів). Очільника підозрюють у допомозі окупантам в постачанні пального.  

Про це повідомляє «Главком».

За даними слідства, громадяни України налагодили механізм з реалізації пального російського виробництва на території тимчасово окупованих Запорізької та Херсонської областей за сприянням військових міноборони рф. 

«Посадові особи групи компаній Oil Transit, до якої входять «Юг ойл», «Транс ойл 1», а також підконтрольні приватні підприємці організували схему транспортування, зберігання та реалізації нафтопродуктів виробництва нафтопереробних заводів росії‎»‎ — йдеться в тексті ухвали. 

Уточнюється, що Oil Transit володіє близько 10 АЗС, здебільшого на тимчасово окупованій території, а також нафтобазою у селі Оратів Вінницької області.

За клопотанням правоохоронців суд арештував вказану нафтобазу, яку оформлено на «Юг ойл». Йдеться про кілька пустих та повних резервуарів з пальним та адміністративні будівлі.

За даними Youcontrol, «Юг ойл» належить мелітопольцю Олексію Попову. Раніше ЗМІ повідомляли, що правоохоронці повідомили про підозру бізнесмену у пособництві державі-агресору.

Читайте також: «‎Репутація чи прибуток: позиція світових агрокомпаній щодо війни рф проти України»‎ 

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus