Сільпо встановить генератори та старлінки у 95% супермаркетів

Мережа «Сільпо», яка входить у Fozzy Group, закупила генератори для розподільчих центрів та створила власні запаси пального.

Про це повідомила пресслужба Fozzy Group.

Відмічається, що у «Сільпо» реалізовують масштабну програму підготовки мережі до роботи в автономному режимі. Це, своєю чергою, повинно дозволити не втрачати швидкість логістичних процесів та вчасно поповнювати полички магазинів.

«‎Ми враховуємо фактор електроенергії на всіх етапах обробки продукції: приймання, зберігання, транспортування. Як і раніше, наш пріоритет — підтримувати асортимент і вчасно постачати продукцію», — відмітили в компанії. ‎ 

Окрім закупівлі генераторів, повідомили в «Сільпо», дбають і про наявність безперебійного інтернет-зв’язку. Так, закуплено Старлінки для всіх магазинах з генераторами: понад 170 пристроїв поставлять до кінця грудня. 

«‎Далі будемо підключати супутниковий інтернет разом із встановленням генераторів у магазинах», — підсумували в «Сільпо»

У Fozzy Group додали, що у 95% супермаркетів, а також на всіх складах і власних виробництвах будуть встановлені генератори та супутниковий інтернет.

Читайте також: «‎Блекаут: як в умовах відключення електроенергії живе агробізнес»‎ 

Нагадаємо, що уряд України визначив чотири пріоритетні групи для поставок електроенергії. Їх підключатимуть до світла в першу чергу.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus