Попри війну LNZ Group у 2022 році збільшила обсяги дистрибуції

LNZ Group у 2022 році значно збільшила обсяг реалізації дистрибуції. За об’ємами продажів насіння та ЗЗР компанія зайняла друге місце в Україні. Продажі насіння UNIVERSEED показали приріст на 15% по зерновим гібридам і на 20% по силосним.

Про це йдеться у матеріалі «Розвиток в умовах війни. Підсумки року від LNZ Group» на Latifundist.com.

Зазначається, що в сезоні-2022 компанія приділила велику увагу просуванню лінійки гібридів соняшника Strube. У межах технологічної платформи LNZ Hub 5.0 у холдингу провели випробування лінійки Strube на Рівненщині.

В компанії зауважили, що з 2021 року вони висаджуються у різних кліматичних зонах майже по всій території України. І за даними LNZ, результатами фермери задоволені. В цьому ж році в ході випробувань у північно-західній частині України гібриди Strube підтвердили свій  високий потенціал урожайності навіть в умовах недостатньої інсоляції.

Наразі портфоліо Strubе налічує 12 гібридів. Компанія також вже презентувала аграріям аграріям новинку сезона-2023 — гібрид Капеа ШТ.

Нагадаємо, у сезоні 2023 прогнозується зміна у сівозміні на користь олійних культур, а також збільшиться площа культур, спрямованих на внутрішній ринок, як було цього року з гречкою, повідомив перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus