Комерційний директор BEDNAR увійшов до складу Українсько-чеської торгової палати

З 1 квітня до складу правління Українсько-чеської торгової палати (UKRCHAM) увійшов комерційний директор компанії BEDNAR Ян Беднар. Очолив Палату голова Ради директорів агрохолдингу Agromino Петр Крогман.

Про це повідомляє пресслужба UKRCHAM.

«Українсько-чеська торгова палата є найбільш швидкозростаючою палатою в Чеській Республіці. З моменту заснування у травні 2022 року до неї приєдналися 130 членів. Це як чеські компанії, які вже працюють в Україні або збираються вийти на даний ринок, так і важливі українські компанії, які ведуть бізнес в Україні та Чехії», — йдеться у повідомленні.

Оборот компаній, асоційованих з UKRCHAM в Україні або в торгівлі з нею, досягає 40 мільярдів чеських крон.

Крім того, Палата також посилила Раду директорів, розширивши її з 5 до 9 членів, щоб краще представляти зростаючу базу членів.

Нагадаємо, у зв’язку з розв’язаною росією війною в Україні компанія BEDNAR з 24 лютого 2022 року припинила прийом всіх замовлень та будь-які інвестиції у маркетинг в росії та білорусі.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus