BEDNAR збільшив оборот компанії на понад 30%

Потужності чеського виробника BEDNAR
Потужності чеського виробника BEDNAR
Джерело фото: BEDNAR

Загальний оборот BEDNAR в 2021/2022 ФР зріс більш ніж на мільярд чеських крон та склав понад €148 млн. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року компанія зафіксувала зростання обороту на 31,1%, повідомила пресслужба компанії.

Зазначається, що глобальна присутність бренду на багатьох ринках дозволила зберегти продажі, які були втрачені через війну.

«‎У 2022 році BEDNAR збільшив частку продажів у Європі та інших країнах до 90%. У попередні роки продажі в Україні та росії становили близько 30%. Новий більш рівномірний розподіл продажів по різним ринкам зробив BEDNAR стійкішим»‎, — повідомили у компанії.

Крім того, повідомив чеський виробник сільгосптехніки, BEDNAR нарешті потрапив в «чорні цифри» (не в мінусах) на цих ринках після років інвестицій.

Найважливішими ринками у 2022 році за обсягом продажів стали Франція, Англія, Чехія, Данія, Литва та Італія.

Водночас у BEDNAR повідомили про ріст не тільки економічних показників. Компанія найняла нових співробітників усіх рівнів. На кінець минулого року в BEDNAR працювало 582 співробітники.

«‎Я дуже радий, що нам вдалося виконати свої зобов’язання перед нашими партнерами, клієнтами та співробітниками, незважаючи на всі підводні камені та проблеми, з якими довелося зіткнутися минулого року. Підтвердженням довіри до нашої компанії є той факт, що нам вдалося збільшити кількість отриманих передсезонних замовлень на 10%. Попереду у нас ще один рік, сповнений викликів‎», — підсумував бізнес директор BEDNAR Ян Беднар.

Читайте також: «‎Оранка чи глибоке рихлення? Дослідження Agrohub про вплив обробітку ґрунту на врожайність в українських агрохолдингах»

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus