BEDNAR розширює дилерську мережу в Україні

BEDNAR розширює дилерську мережу в Україні та розпочинає співпрацю з компанією In Force Group, яка стала офіційним дилером BEDNAR FMT.

Про це повідомляє пресслужба компанії BEDNAR.

Зазначається, що In Force Group буде представляти техніку BEDNAR, проводити її технічне обслуговування та забезпечувати оригінальними запчастинами в регіонах, де має свої представництва, а саме: в Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Львівській та Тернопільській областях.

«Останні 4 роки ми мали достатньо сильну дилерську мережу в Україні, спостерігали гарну динаміку продажів, але війна внесла свої корективи. Тож по ряду причин ми прийняли рішення про посилення нашої дилерської мережі і радий повідомити про початок нашої співпраці з «Ін Форс Груп». В першу чергу для того, щоб бути ближче до всіх наших аграріїв і відповідно підтримати рівень продажів на сталому рівні. Ми давно знаємо і спілкуємось з цією компанією»‎, — розповів директор BEDNAR FMT в Україні Михайло Кришко.

Зауважується, що стратегія BEDNAR FMT в Україні — бути якомога ближче і завжди поруч з кожним українським аграрієм, відповідно ефективна та активна дилерська мережа дозволить обрати та придбати необхідний агрегат для високоефективного виконання поставлених задач, а також забезпечить аграрія якісним сервісним обслуговуванням та оригінальними запасними частинами.

«Для In Force Group велика честь представляти BEDNAR на ринку, як надзвичайно надійного, адаптивного до вимог фермера виробника, який спеціалізується на ефективних агрегатах для обробки ґрунту, посіву, внесення добрив та мульчування. В першочергових планах на цей рік: ефективне просування бренду BEDNAR в областях України, де представлені підрозділи нашої компанії. Ми впевнені, що торгова команда In Force Group досягне успіхів в представленні бренду BEDNAR українському фермеру», — зауважила директор In Force Group Ірина Новікова.

Уточнюється, що In Force Group представлена на ринку продажу та обслуговування сільгосптехніки з 2020 р. Мережа компанії нараховує 4 регіональних підрозділи у Дніпропетровській, Полтавській, Тернопільській та Львівській областях України. На сьогодні в портфоліо компанії окрім BEDNAR, вже входять такі бренди, як Мassey Ferguson, Olimac, Precision Planting тощо.

Читайте також: «‎Сергій Тимошенко: Я не бачу альтернатив кукурудзі. Залишити землі під паром? Це втрачені кошти»‎ 

Нагадаємо, на Кіровоградщині посівна на межі зриву через мібілізацію понад 100 механізаторів. 

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2023 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus