Grain Alliance розширить потужності свого елеватора у Словаччині

Grain Alliance розширить потужності свого елеватора у Словаччині за рахунок нової програми приватного партнерства USAID — US Agency for International Development.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Нові інвестиції, зокрема, будуть направлені на розширення потужності нашого елеватора у Словаччині. Мова про будівництво силосів і закупівлю транспортних засобів, таких як вантажівки та залізничні вагони. USAID здійснить закупівлю обладнання для навантаження зерна та споруд для тимчасового зберігання. Розширення дозволить нашій компанії збільшити обсяги експорту більш ніж на 500 тис. т на рік уздовж нашого нового сухопутного логістичного маршруту», — розповів віце-президент, комерційний директор Grain Alliance Таір Мусаєв.

Зазначимо, що крім Grain Alliance в рамках програми USAID, кошти отримали «НІБУЛОН» і «Кернел». Загальна сума склала 44 мільйони доларів. За прогнозами, це дозволить збільшити потужність транспортування зерна приблизно на 3,35 млн т на рік.

Нагадаємо, програма USAID AGRO надає 185 млн грн на розвиток елеваторних потужностей України. Субгранти можуть отримати 10 малих та середніх підприємств (ММСП).

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus