Виготовлення продукції для гуманітарної допомоги безпосередньо в Україні є перевагою для аграріїв — засновник GEM

Експортувати гуманітарну допомогу до України зараз дуже непросто, оскільки порти закриті, а вантажівкам лишень, щоб доїхати до кордону потрібно близько 10 годин. Тому Global Empowerment Mission співпрацює з українськими виробниками.

Про це в інтерв'ю Latifundist.com розповів засновник Global Empowerment Mission (GEM) Майкл Каппоні.

«З бюджетом, який ми маємо зараз, ми можемо закупити продовольства за ціною виробника на $1,5 млн безпосередньо у місцевих фермерів. Потім ця їжа з виробництва пакується в коробки, а потім коробка прямує прямо на лінію фронту до людей. Тому ми називаємо це «З ферми на передову»І це дуже важливо. Бо за ті самі гроші українці отримують значно більше їжі. І це також створює багато робочих місць та підтримує економіку країни», — говорить Каппоні.

Він зазначає, що виготовлення продукції безпосередньо в Україні є перевагою для аграріїв — вони можуть продати виготовлене дорожче. Виробництво розташоване в безпечному місці від будь-якого потенційного вторгнення. Воно віддалене від східної частини країни, де це може бути дуже небезпечно з точки зору втрати території. Та не надто близько до білорусі.

«Я вважаю, що продукція компанії, з якою ми співпрацюємо, дуже хорошої якості. ТМ «Рідне» виконує всі поставки вчасно. А це дуже багато продуктів, приблизно 20-30 вантажівок їжі на місяць. Скоро буде близько 50 вантажівок провізії. Тільки за нашим замовленням. Крім того, ми ще й інші речі додатково відправляємо на передову щомісяця, тож це близько 100 великих фур. Я вважаю, що постачання та виробництво чудово налагоджене», — додав Каппоні.

Нагадаємо, українські аграрії отримали чергову партію сільгосптехніки від американського мецената Говарда Баффета, а саме — сівалки та трактори.

Виконано за допомогоюDisqus